Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

За било какви дополнителни прашања, пратете ни мејл со пополнување на формата погоре и притиснете „Прати“. Тимот на Синерџи ќе Ви одговори во најкраток можен рок.

Акцент Компјутери

Ул. Орце Николов бр. 133
1000 Скопје
Р. Македонија

Работно време
Понеделник – Петок: 08:00h – 17:00h
Сабота: 10:00h – 15:00h

тел.:
Акцент Скопје (02) 3133-122 локал 154
Акцент Штип (032) 381-620
Акцент Битола (047) 203-145
Акцент Струмица (034) 320-627

факс:
(02) 3290-422

e-mail:
sales.team@accent.com.mk
info@accent.com.mk

Жиро сметка: 210-0499904501-79
Депонент:Тутунска Банка
ДДВ Број: МК.4030995135699